shirt bedrukken of borduren

Nieuw: bedrukken en borduren van kleding

Kleding bedrukken of borduren? Cas Buunk Media helpt je graag. Door nauwe samenwerking met een gespecialiseerde partner uit Doetinchem houden we de lijntjes kort en de kwaliteit hoog.

Borduren

Of je nu één of honderden kledingstukken wilt laten bedrukken of borduren met je logo of tekst, het kan allemaal. Door nauwe samenwerking met Dragonfly houden we het lokaal en kwalitatief, en dat ook nog eens voor een eerlijke prijs.

Cas Buunk Media zorgt ervoor dat je jassen, overhemden of elk ander kledingstuk wordt bedrukt of geborduurd. Je hoeft niet voor elk dingetje overal heen te bellen en alles wordt in goede banen geleid zodat je al je reclame (want los van werkkleding is het natuurlijk eigenlijk ook gewoon lopende promotie) op één plek kunt houden. En dat allemaal in de Achterhoek.

Kleding dat bij je hoort

Tijdens je werk zul je een stuk professioneler overkomen als je werkkleding draagt met je eigen logo of dat van het bedrijf waarvoor je werkt. Buiten werktijd is het ook fijn om je eigen authentieke ik te mogen zijn. In vrije tijd wordt onze bedrukte kleding vaak gebruikt bij sport en spel. Maar ook voor promotiedoeleinden van bijvoorbeeld een evenement of organisatie heeft bedrukte bekleding een enorme meerwaarde.

Daarom zorgen wij (Cas Buunk Media en Dragonfly) ervoor dat elk kledingstuk helemaal in jouw eigen kleur en formaat wordt gepersonaliseerd. Zo beschik jij op elk moment over een unieke en perfecte uitstraling! Wij geven jouw bedrijf en jouw persoonlijkheid de kans om zich werkelijk te onderscheiden van anderen.

Door een lokale partner die gespecialiseerd is in het bedrukken en borduren van kleding kunnen we kwaliteit garanderen.

Meer over het bedrukken of borduren van kleding? Of hebben we je aandacht al kunnen trekken? Klik dan hier voor de pagina over het bedrukken en borduren van kleding.