Drukwerk, hoe zit dat?

Cas Buunk Media is aangelsoten bij Print. Dit is de #1 drukwerkaanbieder voor bedrijven. En bij grote bedrijven (helemaal als ze ook internationaal werken) denk je al snel; dat is een risicootje. Maar dat is gelukkig niet zo… Hierover later meer.

Lookbook print mogelijkheden
Drukwerk, dat is toch ouderwets?

De hoeveel digitale publicaties is in de afgelopen jaren significant gestegen. Het is snel, gemakkelijker om grote groepen te bereiken en tot een detail meetbaar. Je zou dus kunnen stellen dat dat drukwerk niet meer nodig is. Toch is dat niet zo. In dit digitale tijdperk en de enorme contentberg die online onstaat kun je je juist onderscheiden door voor print te kiezen.

In dit digitale tijdperk en de enorme contentberg die online onstaat kun je je juist onderscheiden door voor print te kiezen. be a pencil, not a pen.

Binnen print, sign en rigids zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Genoeg om dus jouw boodschap zo origineel uit de verf te laten komen. Eigenlijk kun je alles wel bedrukken. Van visitekaartjes tot aan grote reclame borden en van werkkleding tot aan een leuk origineel kaartje voor je klanten of relaties, helemaal in je eigen stijl. En natuurlijk met eindeloos veel opties. Ook duurzaam!

Heb je ideeën of opzoek naar wat inspiratie? Ik kan graag langs met lookbooks zodat je alle mogelijkheden voor je drukwerk kunt bekijken en voelen, dus schroom dan niet om contact op te nemen. 

Dat grote bedrijf voor drukwerk, hoe zat dat nou?

Print.com! Ja, dat zijn toppers. Print en Cas Buunk Media hebben duidelijke afspraken en weten wat we van elkaar verwachten. We streven allebei voor goede kwaliteit. We denken samen na over snelheid, duurzaamheid (zowel in het drukwerk als de bezorging) en onder andere de bescherming van de producten tijdens de verzending.

Verrassende producten, bijzondere materialen, unieke veredelingen: als het op print aankomt is the sky the limit.

One reply on “Drukwerk, hoe zit dat?”

  • rbt_inbio oktober 27, 2021 at 3:34 pm

    Nulla non ligula vel nisi blandit egestas vel eget leo. Praesent fringilla dapibus dignissim. Pellentesque quis quam enim. Vestibulum ultrices, leo id suscipit efficitur, odio lorem rhoncus dolor, a facilisis neque mi ut ex. Quisque tempor urna a nisi pretium, a pretium massa tristique. Nullam in aliquam diam. Maecenas at nibh gravida, ornare eros non, commodo ligula. Sed efficitur sollicitudin auctor. Quisque nec imperdiet purus, in ornare odio. Quisque odio felis, vestibulum et.

Comments are closed.