Klaar voor de start?
×
Cas Buunk Media helpt je verder

Online reclame

Mogelijkheden

Online reclame is groot en breed. Tegenwoordig spreken we van een contentberg. En de betekenis van dat woord kun je letterlijk in de benaming terug zien: een enorme berg aan content.

De truc is dus om je bedrijf te laten onderscheiden en om uit te zoeken wat het best bij je past. Ga je voor een hoge frequentie van posts of ga je richten op uiterlijk waardevolle content die nuttige informatie of andere inhoud bevat?

Van afbeeldingen tot video; Ik denk graag met je mee!

Online zichtbaarheid

Social media bheer

Cas Buunk Media helpt je graag met het beheren en genereren van verkeer op je social media kanalen. Dat kan zowel organisch als betaald op Facebook en Instagram.

Samen gaan we op zoek naar inhoud die relevant is voor jouw doelgroep. We kijken welke inzet van socials het beste past en gaan hiermee aan de slag.

Cas Buunk Media helpt ook bij...

Websites

Is je WordPress website toe aan een update of is het tijd voor een gehele nieuwe website? Cas Buunk Media helpt je graag met je WordPress website.

Website onderhoud

Houd je website altijd up-to-date en voorkom dat je site minder veilig wordt en bijvoorbeeld je vindbaarheid afneemt.

Offline reclame

Wat je vast kan houden voelt vertrouwd! Van visitekaartjes tot bijvoorbeeld een compleet magazine. Van ontwerp tot drukwerk.

Drone video en foto

Dronebeelden leveren originele foto's en vide's op. Buiten van je bedrijfspand of bijvoorbeeld door de showroom.

Maatwerk

Ook voor maatwerk ben je bij Cas Buunk Media aan het goede adres. Samen vinden we de beste en meest creatieve oplossing.