Even over..

Cas Buunk Media

Ik merk dat bedrijven in de regio Achterhoek steeds beter begrijpen hoe belangrijk het tegenwoordig is om jezelf te laten zien. Mond-tot-mond reclame is nog altijd één van de krachtigste marketingmachines, maar alleen daarme positioneer je je bedrijf niet optimaal.

Reclame die werkt en je klanten zo goed mogelijk bereiken, zowel on- als offline. Dat is tegenwoordig van grote waarde. Trigger hierbij zoveel mogelijk zintuigen en wees creatief. Cas Buunk Media helpt je graag met het bedenken en uitvoeren van je plannen.

Tóch kan dat lastiger zijn dan je denkt. Maar geen zorgen,
“ik help ow graag wieter!”

  • Duidelijke taal
  • Goed communiceren
  • Creativiteit
Terug in de tijd

Hoe het allemaal begon

Voordat ik begon aan mijn opleiding Communication & Multimedia Design aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen volgde ik de opleiding tot mediavormgever aan het Graafschap College in Doetinchem. Dit zorgde voor een stevige basis voor de HBO opleiding die ik hierna wilde volgen.

In de jaren dat ik deze opleidingen volgde werd het voor mij steeds duidelijker. Ik deed hier en daar al een opdrachtje voor een aantal mensen en vond het enorm leuk om voor hen aan het werk te gaan met iets waarbij zij hulp nodig hadden. Ik wist het zeker: hier wil ik wat mee.

Ik begon mijn eigen bedrijf Cas Buunk Media waar ik bedrijven in de regio help met hun reclame en het bereiken van hun klanten. Sindsdien heb ik mooie opdrachten mogen uitvoeren en bedrijven mogen helpen. Het mooiste aan ondernemen? Elke dag beter worden.

Cas Buunk Media helpt bedrijven met hun reclame en het bereiken van hun klanten. Vooral in de regio Achterhoek. Dat is gewoon mijn volk. Ik spreek de taal, en we houden allen van hard werken aan onze passie.

Reclame & het bereiken van klanten...

Voor wie?

Zoals je al hebt kunnen lezen focus ik me vooral op Achterhoekse bedrijven. Dat betekent niet dat ik niet buiten de Achterhoek werk, maar dat duidt meer aan dat ik graag werk met bedrijven die gewoon lekker normaal zijn gebleven. 

Hard werken aan je passie, het tevreden maken van je klanten en samen een gezonde relatie opbouwen. Noaberschap noemen we dat hier.

Kan jouw bedrijf wel een zetje gebruiken of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Je mag altijd contact opnemen. Natuurlijk altijd geheel vrijblijvend. Klik hierboven op de contact knop of via het menu. En tot snel!